Ale že to uteklo…

26. června uběhlo přesně 20 let od chvíle, kdy byl nadační fond Kolečko zapsán do nadačního rejstříku Městského soudu v Praze a začal oficiálně fungovat. Tomáš Beran a Anička Slezáková (nyní Říhová) tak společně s Lindou Rybovou, Andreou Beranovou, Prof. MUDr. Petrem Havránkem, CSc. a Doc. MUDr. Tomášem Pešlem, PhD. a Lindou Jandovou vyrazili na dobrodružnou, nelehkou, ale úžasnou cestu.

Když se ohlédneme, máme důvod k radosti.

Všem osmi dětským úrazovým centrům (v Praze – Krči a Motole, Hradci Králové, Ústí nad Labem, Plzni, Českých Budějovicích, Brně a Ostravě) jsme věnovali finanční prostředky a vybavení v hodnotě téměř 13 milionů Kč.

Našimi programy prevence rizikového chování dětí a mladých lidí v dopravě prošlo už více než 21 tisíc absolventů. I jediný zachráněný život nebo to, že nedošlo k těžkému úrazu, má mnohem větší hodnotu než 8 milionů Kč, které do projektů Rozhlédni se!, Bez úrazů je to fajn a Dožij se dvaceti věnovali naši partneři, především společnost EUROVIA CS.

Poznali jsme skvělé lidi milující svou práci, jakkoliv je těžká, někdy smutná a pro většinu z nás, obyčejných smrtelníků, kteří se začnou klepat už ve vrátnici nemocnice, nepředstavitelná.

Poznali jsme úžasné lidi, empatické, milující a pečující, kteří podporu a pomoc ostatním vnímají jako samozřejmou součást života a podnikání.

Děkujeme všem, kteří nám důvěřují: Actum s.r.o., AIG Europe Ltd., Amway ČR, Apotex ČR, Baštovi, Centrální depozitář cenných papírů, Colonnade Insurance, ČSOB, Divadlo Verze, Eurovia CS, a.s., Královská základní škola Troja, Lanxess, Lemon design, Moaris Group, Muzeum města Brna, Nadační fond manželů Sýkorových, Rádio Blaník, RSTS a.s., ŠKODA Auto, Wood & Company, Žáci a rodiče ZŠ Bílá a mnoho dalších…

Nejnovější zprávy