Z Abbey Road do vily Tugendhat

Zažili jste někdy něco, z čeho jste pak žili dny a týdny, příval energie, který Vás nutí nepřetržitě se usmívat? Tak nám se to stalo.

Tři roky po koncertě Tata Bojs zazpíval ve vile Tugendhat pro Kolečko Miro Žbirka a bylo to JEDINEČNÉ! Loni natočil nové album ve studie Abbey Road (ano,  v TOM studiu, kde nahrávali Beatles), do Brna ale přivezl i starší kousky, takže publikum si už od první písně podupávalo, broukalo a vlnilo se.. Zazněla Atlantida, Biely kvet, Zažni, 22 dní, na „Čo bolí, to prebolí“ se připojila i krásná Martha. Nadšení diváci se v obývacím pokoji manželů Tugenmdhatových dočkali i přídavků, dokonce tří, protože jak pravil Meky: „Pridáme, lebo to doma dobre vyzerá, keď poviete: pridávali sme.“ A dobre to vyzeralo! Obzvlášť ve chvíli, kdy jsme MUDr. Vladimíru Bartlovi a MUDr. Františku Jimramovskému z Fakultní nemocnice v Brně předali šek na 100.000,- Kč, z nichž Kolečko nakoupí operační nástroje pro tamní Centrum dětské traumatologie.

Jsme velmi vděčni Muzeu města Brna a ředitelce vily Tugendhat paní Ing. Ivetě Černé za poskytnutí jedinečného prostoru, Petru Dvořákovi a personálu vily za organizaci, muzikantům za jedinečný zážitek, zvukaři „Bertíkovi“ za podporu, vinařství Johann W. a společnosti Dallmayr za občerstvení a konečně paní Katce Žbirkové za vstřícnost  a laskavost! 

Nejnovější zprávy

Den pro dobro

V roce 2012 vznikla v USA myšlenka vytvořit protipól nákupní horečce spojené s

Blížíme se k cíli

Postele pro Centrum dětské traumatologie Fakultní nemocnice v Ostravě už pomalinku vyhlížejí své