Taková malá oslava…

Vážně se to stalo! V pondělí 7. října, po pohádkově krásném podzimním dni, když na Špilberkem vyšel měsíc, rozezněl obývací pokoj Vily Tugendhat hlas Dana Bárty. Fenomenálního zpěváka, znalce vážek a navíc laskavého člověka a milého společníka. Intimní atmosféra mikrokomorního koncertu pro Kolečko a Centrum dětské traumatologie Fakultní nemocnice v Brně byla prostě jedinečná a podtrhla skvělou dramaturgii hodinového vystoupení Dana Bárty v doprovodu kytaristy Jaroslava Friedla. Všichni jsme si to užili a nechtěli jsme, aby to skončilo. Takové už jsou neopakovatelné zážitky a výjimečné vzpomínky na takové chvíle.

Díky všem hostům, z nichž mnozí urazili v pondělí stovky kilometrů, díky Danovi Bártovi a díky našim partnerům a sponzorům odcházel vedoucí lékař dětského úrazového centra v Brně MUDr. Vladimír Bartl, CSc., domů s širokým úsměvem a symbolickým šekem na 200 000 Kč. Co nejrychleji je proměníme v operační nástroje a polohovatelná lůžka.

Děkujeme Muzeu města Brna a Vile Tugendhat, Ochrannému svazu autorskému, Atelieru Židlický, Dallmayr Česká republika a Vinařství Hnanice.

Nejnovější zprávy